Don Quijote på Kungliga Operan

Erbjudande till HRF:s medlemmar om gratisföreställning av Don Quijote på Kungliga Operan den 26 maj.

Don Quijote
Don Quijote

 

Don Quijote är en färgstark och virtuos balett, som blandar komedi och tragedi. Legendariske dansaren Rudolf Nurejev har gjort koreografin till föreställningen som bygger på Cervantes berömda roman om riddaren som slåss mot väderkvarnar.

Innan föreställningen får vi en kort presentation av Björn Möllerström, vd Möllerström Medical och distributör av Med-El hörselimplantat om nyheter och den snabba utvecklingen inom implantatområdet. Operan presenterar sedan kvällens repertoar, varefter vi beger oss till Stora Salongen och tar plats inför föreställningen.

När: Tisdagen den 26 maj. Föredraget pågår kl. 18:00-18:30 och föreställningen börjar kl. 19:00. Samling i stora entrén kl. 17:50

Plats: Kungliga Operan

Evenemanget är kostnadsfritt. Antalet platser är begränsat och bokning sker enligt ”först till kvarnprincipen”.

Anmälan: till Louise Lundberg, e-post: louise.lundberg@prat.se telefon: 08-545 152 37. Har du en fråga om hörselimplantat som du skulle vilja ha svar på under det inledande föredraget? Meddela oss gärna frågan i samband med anmälan.

 

 

 

Välkommen till oss
och våra 17 föreningar i Stockholms län!

De lokala föreningarna finns i Botkyrka-Salem, Haninge, Huddinge, Järfälla-Upplands Bro, Lidingö, Nacka-Värmdö, Norrtälje, Sollentuna-Upplands Väsby-Sigtuna, Solna-Sundbyberg, Stockholm, Södertälje, och Täby med omnejd.

Intresseföreningar är Cochlea Implantat-föreningen, HYViS (yrkesverksam ålder), Menière-föreningen, Tinnitusföreningen och ÖFL (ljudöverkänsliga).