Välkommen till oss!

och våra17 föreningar i Stockholms län.

De lokala föreningarna finns i Botkyrka-Salem, Haninge, Huddinge, Järfälla-Upplands Bro, Lidingö, Nacka-Värmdö, Norrtälje, Sollentuna-Upplands Väsby-Sigtuna, Solna-Sundbyberg, Stockholm, Södertälje, och Täby med omnejd.

Intresseföreningar är Cochlea Implantat-föreningen, HYViS (yrkesverksam ålder), Menière-föreningen, Tinnitusföreningen och ÖFL (ljudöverkänsliga).

 

Det har varit en händelserik sommar

Inte minst på väderfronten med en kall inledning och ett stekhett slut. Men Hörselskadades riksförbund har också släppt rapporten "Myternas marknad" som tar upp konsekvenserna av en ojämlik hörselvård i landet. Inte minst erfarenheter av fritt val och hörselcheckar, auktorisation och lönsamhet, korrekt information till den hörselskadade som söker hjälp.

Frågan är av högsta prioritet för vårt distrikt. Har du haft kontakt med en hörselmottagning och vill dela med dig av din erfarenhet, positivt eller negativt, hör gärna av dig till oss. Om du inte är nöjd med din kontakt med hörselvården kan du exempelvis kontakta patientnämnden.