Stöd HRF

När du skänker en penninggåva till HRF bidrar du till arbetet för att alla hörselskadade ska få bättre möjligheter, genom vår verksamhet, kunskapsspridning, påverkansarbete och stödet till forskning.

Privatperson

Ge en minnesgåva

Hedra någons minne. Anhöriga får ett fint minnesblad med din personliga hälsning, och gåvan blir ett stöd till vårt arbete för ökad delaktighet för hörselskadade.

Bli månadsgivare

Skänk en summa varje månad via autogiro. Det är enkelt och smidigt och du vet att pengarna regelbundet kommer HRF till del, utan att du behöver göra något.

Starta egen insamling

Här kan du starta en insamling, och bjuda in bekanta att stödja HRFs arbete för  hörselskadade. Sätt upp ett mål för insamlingen, och sprid via mejl och sociala medier. Välj om du vill knyta insamlingen till ett lopp, en bemärkelsedag eller liknande.

Skänk din aktieutdelning

Äger du aktier har du möjlighet att ge ditt stöd genom att skänka din aktieutdelning till HRF. Du slipper skatten på utdelningen och värdet på din gåva blir på så sätt större.

Spara i fonder

Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? Genom ideellt fondsparande kan du bygga upp ett sparkapital, samtidigt som du stödjer arbetet för Sveriges hörselskadade och bidrar till svensk hörselforskning.

Testamentera

När HRF tar emot arv används pengarna i arbetet för att förbättra villkoren för nuvarande och kommande generationer hörselskadade.

Företag

Bli företagsvän

Samarbeten och stöd från företag bidrar till HRFs arbete för att skapa en bättre tillvaro för alla hörselskadade. Det finns olika möjligheter till samarbete. Företagsvänner får material för att visa omvärlden sitt engagemang.

Annonser